Raad van Toezicht

De raad van toezicht adviseert het bestuur en houdt toezicht op de algemene koers en de financiële positie van STW. De leden hebben ervaring in de vastgoedwereld, projectontwikkeling en politiek.

Lees meer over onze leden

Hans Adriani (voorzitter)

Wethouder Nieuwegein wonen / bouwen / transformeren, ruimtelijke ordening, omgevingswet en financiën.

Pieter Smeijer

Directeur Vento BV, advies- en interim managementbureau op gebied van Bouwen en Wonen. Voormalig Directeur en bestuurder bij meerdere woningcorporaties. Sinds 2003 adviseur en interimmanager bij woningcorporaties, zorginstelling en vastgoed ontwikkelaars.

Guus Verduijn

Ruim 20 jaar werkzaam bij de Gemeente Utrecht als o.a. - Directiesecretaris Rovu - Directeur Wijkbeheer en Stadsvernieuwing - Directeur Stadsontwikkeling. 10 jaar werkzaam als directeur bij Woonzorg Nederland.

Dionne Baare

Strategisch adviseur en programmamanager ruimtelijk domein bij gemeente Nieuwegein

Jaap Zwart

(ere-voorzitter, geen lid van de RVT) Voormalig directeur Timpaan, voormalig gemeenteraadslid en wethouder Wonen Utrecht.